Tegne på sten

Spar ekstra penge ved at købe vores tusch-sæt så får du et bredt udvalg af farver til at male kreative motiver på sten. Ved at spraye stenen inden får du en langt mere jævn overflade, hvilke ikke bare betyder at stenen er nemmere at tegne på , men også at dine streger står langt skarpere, ved at behandle den efter sikrer . Måske er jeres sommerferie slut, men det gode vejr er her stadig og en tur på stranden og bagefter hjem at tegne lidt på nogle sten , kunne være et bud på en weekend kreativitet. Posca tuscher og male med akrylmaling.

Akrylmaling fås billigt i Søstrene Grene.

Når jeg lakerer sten , så ligger jeg dem på en avis og giver dem et tyndt lag spray lak. Mangler du et godt DIY-projekt? Her finder du inspiration til at male på en sten – Find din nærmeste. DIY: Mal på sten , stenmaling, den nye meditation og min nye yndlingsbeskæftigelse. Jeg har længe haft brug for et afkoblings-projekt.

Der er sket så meget, og jeg har haft brug for et lille rum hvor jeg bare kobler fra og ikke skal præstere noget, være noget, forholde mig til noget eller . Lav også gerne en tegning af dit motiv på et stykke papir først. Så kan du lettere tegne på stenen, når du har en skitse liggende ved siden af.

Start med en grundfarve, og lad herefter stenen tørre. Du kan med fordel male flere sten på samme ti så du har noget at arbejde videre med. Når grundfarven er tør, kan du begynde . De almindelige til børn, vil ikke virke, fordi de ikke tegner godt nok og ikke holder i længden. De uigennemsigtige tuds skaber en perfekt finish på stenene, og de er gode til at tegne med. Vælg markører med en fin spids . Din miljøvenlige webshop med gode priser.

Masser af ting du kan bruge til dine projekter. Jeg elsker at være kreativ og som jeg har skrevet i mit tidligere indlæg – Vi fandt smukke sten på Enø – er en af måderne nemlig at tegne på sten. De tegnede sten bliver til små kunstværker.

For mig giver det også noget mere og noget helt andet . At tegne på sten er en næsten meditativ oplevelse, som jeg forelskede mig i dengang jeg stor-producerede værker til min billedkunst-linjefagseksamen på seminariet. Find ud af hvad du kunne tænke dig at tegne , om det er zendoodles, blomster, en dino. Tusserne tegner rigtig fint på sten og farven er vandbestandig. Jeg vælger sten der er glatte i overfalden, og tegner med en tusch med lidt blød filtspids – spidsen skal ikke være for hård.

Når en lille flok af sten er færdige, så lakerer jeg dem med et tyndt lag klar lak.

Inden jeg lakerer dem, sætter jeg malertape på stenene langs den linje der markerer det areal på stenen, . Flip og stenen kiggede på hinanden. De hedder helleristninger. Det er meget meget gamle tegninger på sten. De er lavet, længe før sørøverne var her i . Flere steder i bogen kan du se eksempler på, hvad du kan bruge relief linerne til, udover at tegne på sten.

Slip kreativiteten løs og mal og dekorer stenene med flotte tegninger. Skriv „Velkommen og „Tillykke på stenene, og tegn evt. Hos os maler ungerne, mens jeg skriver teksten og . Kom og få inspiration til hvordan man kan tegne fine motiver på sten i POSCA workshoppen. Hvis du har en sten du gerne vil tegne på , må du gerne tage den.

Men han havde en tyrkertro på, at arbejde kunne kurere en hvilken som helst sygdom og et hvilket som helst problem, og derfor havde han aftalt med nogle litografiske håndværkere, at hun og Lucienne kunne sidde på deres værksted hver dag fra klokken otte til klokken tre og øve sig i at tegne på sten. Kreativ aktivitet for børn – forår, sommer, efterår og vinter. At samle sten og efterfølgende male på dem, er en god “krea-råhygge-aktivitet” for børn i stort set alle aldre. På billederne her råhygges der i et sommerhus.

Børnene maler på stenene med… Læs mere.