Syning af betræk til hynder

Vi har købt en gammel vogn og nu vil jeg selv sy nye hynder til den. Hvor får man stof og har I prøvet det ? Hej HGJeg har kastet mig ud i projekt seng og har brug for lidt hjælp. Rummet får et helt nyt udseende, hvis du skifter stoffet på madras og puder.

Her har de to madrasser fået nyt stribet bomuldsbetræk til kr.

Du kan hurtigt sy et superenkelt betræk på følgende måde: Mål stof op, så du har madrassens længde x bredde x tykkelse gange plus cirka . Brevkasse Fredag – Tittekanter i hjørner – Duration: 7:16. Systue i Aarhus betræk til unikke madrasser og hynder. Det kræver rutine og håndværk at sy flot betræk.

I Skumhuset har vi egen systue. Her sidder vores dygtige syersker med mange års erfaring og syer betræk til vores kunders hynder , madrasser og andre boligindretningsprojekter. Hynder til Pallesofa, senge, bænke, brikse, køkken, hems, udemøbler, hjemmefremstillede understel og meget meget mere kan vi fremstille hynder til.

Bemærk: Hvis De vælger stribet.

Pris som konfigureret: kr. På de gamle hynder var hynderne lukket med madrassting. Jeg valgte lynlåslukning i stedet for. Ikke fordi den slags hynder skal vaskes eller renses ret ofte – men man kan jo være uheldig og når man ve hvordan man syr lange lynlåse i betræk , er det også det nemmeste.

Jeg brugte godt meter lynlås i . Men efter min overbevisning er jeg ikke alt for ferm til at sy , så jeg har brug for gode råd til hvordan jeg gør det. Altså uden at jeg selv er totalt handy-woman, så vil jeg sige at netop hynder , pudebetræk etc er noget af det letteste man kan sy ! Jeg har syet betræk til ungernes madrasser i køjesengen. Ja, min gode kammerat har spurgt om jeg kunne hjælpe med at sy betræk til nogle store skummadrasser.

Men det er et stykke tid siden jeg har haft kastet mig. For noget tid siden fik jeg til opgave at sy nogle nye hynder til nogle stole. Some time ago I was asked to make some new cushions for a chair.

Giv terrassen et sommerlook og sy nye hynder til havestolene. Lav dem som netop du vil have dem og mix gerne med mønstre, tern og ensfarvede stoffer til hynderne. Få syet dine hynder ved ekstern systue. Beskrivelse: Vi har ikke selv mulighed for fremstilling af betræk.

Men vi har et samarbejde med en ekstern systue, og kan derfor tilbyde syning af betræk til koldskumsmadrasser, til paller.

I dag viser vi hvordan du kan sy din egen skum hynde til at tage med ud i det fri, så du altid sidder godt! Betræk skumhynde med vores nye boligstof Linoso, der har en høj slidstyrke. Jeg overvejer at min gamle campingvogn skal friskes lidt op! Tænker noget med at der skal nyt betræk på, af forskelligt rest-stof (så det bliver lidt sigøjner-spraglet ). Jeg vil beholde det gamle stof indenunder, og lave det – så det kan tages af og vaskes. Jeg har taget Rs tremmesengsmadras ind i stuen til at være legemadras, men mangler betræk.

Lagen med elastikker i hjørnerne virker, men det bliver hurtigt grimt og krøllet at se på. Hvordan kan jeg få bikset noget sammen rimelig nemt, som sidder pænt og stramt på madrassen? Jeg syr gerne, men er ret . Nyt betræk frisker campingvognen op. Sæt selv nyt stof på de gamle hynder.

De har introduceret et kampagnetilbu de kalder for . Kan se at jeg har hynder der ligner dine meget og jeg har syet betræk til dem for nogle år siden. Har du syet betrækkene nu mon? Jeg har læst din gennemgang og det første punkt er rigtigt.

Men jeg ville ikke sy det du kalder midterbåndet sammen. Ellers skal du ihvertfald bruge godt .