Duftpinde søstrene grene

Find inspiration online hos Søstrene Grene. Vi har altid mange fantastiske idéer til kreative projekter for hele familien. Find stores and great ideas for creative projects for the whole family from our DYI section.

Forkæl dig selv med duftpinde på badeværelset her i de mørke vintermåneder. Jeg har lavet en HOW-TO-GUIDE til dig, hvor du kan lave dine egne duftpinde på min.

Gør mig glar til hjemmspa! Produkterne er modtaget i PR-gave. Apotekerflasker kan købes Søstrene Grene. Grillspyd kan købes i de fleste dagligvarebutikker. Denne er fra Søstrene Grene.

Søstjernen er fra en rejse. Kan for eksempel købes hos Søstrene Grene.

Kan købes i de fleste dagligvarebutikker. Du kan også bruge klar babyolie. Duftdråber – vælg den duft, du bedste kan lide. De kan blandt andet købes helsekostforretninger.

Moderne by Sabinasverden. Ude på deres badeværelse duftede der så skønt, at jeg var nødt til at spørge hvad det var. Nu har jeg så fundet frem til hvad det var, og det er sådan nogle skønne duftpinde fra mærket Anthousa, som kan købes på Hellethorup.

Det kan næppe forarge nogen, at jeg langsomt udsletter mine hvide vægge, og erstatter dem med farverige mønster-tapeter. For et par uger siden snublede jeg endeligt over dette karrygule tapet fra Ellos, som jeg længe har været på udkig efter. Det tog ikke mange sekunder, før det røg i indkøbskurven.

Der er NYHEDER fra Søstrene Grene og DIY duftpinde på bloggen! Værsgo´ at TYVSTÆLE ideen! Derfor har jeg lavet en HOW-TO-GUIDE til dig, hvor du kan lave dine egne duftpinde på min. LÆS OGSÅ: Til avocado- elskeren: Sådan laver du dit eget avocadotræ.

Selv små ting som forsøder livet og gør en glad i låget. Og det er her duftpinde , spastemning og råhygge kommer ind i .

Jeg tåler ikke ret mange dufte, men en overgang havde vi sådanne duftpinde på sønnens bad og de var købt i Jysk (tror det var vanilje-duft). Det er sjovt som dufte kan føre os tilbage til. Er det bare mig eller er den her vasketøjskurv fra House Doctor ikke for cool? Tilføj til din ønskeliste. Plaid fra Søstrene Grene.

Jeg tror efterhånden, vi næsten allesammen kender de duftpinde , man kan købe til at få hjemmet til at dufte godt – primærk badeværelset. Da jeg var i Århus med Maria, gik vi for sjov i Søstrene Grene , og de havde disse sølv- dimser, som decideret hed noget med “DIY jewellery”. De store køkkenglas har jeg købt i Ikea og de små krydderiglas fandt jeg i Søstrene Grene i forrige uge. Derudover bruger jeg en masse rengjorte små glas med skruelåg hvor der har været alt fra capers til kanel i tidligere. De er geniale, godt genbrug og passer perfekt til køkkenskuffen.

De er købt hos Søstrene Grene for længe siden. De er lavet i bambus og synes også de er vældig fine 🙂 Kh Ann-Christine. Indretning bliver man aldrig færdig med – man udvikler sig jo også selv hele tiden.

Får nye interesser, neddrosler nogle gamle hobbies, falder for nye fristelser , . Når sommeren ikke viser sig fra sin gode side, og regnen siler ne så må man finde de hyggelige indendørs aktiviteter frem. Costume Living har fundet alt fra bløde plaider, velduftende sæber og duftpinde til tekander, så du kan finde den hyggelige stemning og følelse af velvære frem i stuen. Duftpinde , 1ml, IMERCO, 19kr.

Bord-SOESTRENE-GRENE-398-kr Indret dit soveværelse: Velkommen i drømmeland. Bordlampe, SØSTRENE GRENE , 1kr. Bambusskåle fra Søstrene Grene ml. Kähler sparebøsse fra Norling Bo 29- 7.