Borderline pårørende hjælp

Gode råd til pårørende … Mennesker med Borderline mangler evnen til at kalibrere følelser – både gode som dårlige. SINDs landsdækkende telefonrådgivning. Her er et link til en hjemmeside med gode råd til pårørende omkring Borderline.

I kan også finde nyttig viden på bedre Psykiatri egen hjemmeside. Viden om kognitive vanskeligheder er første skridt, når du vil støtte din pårørende i at håndtere problemer med at huske, koncentrere sig og bevare overblikket.

Kognitive vanskeligheder kan vise sig på mange forskellige måder. Som pårørende kan du fejlagtigt komme til at tolke glemsomhed eller . De pårørende til borderline -lidende oplever ofte med stor frustration, hvordan deres kære er fanget i voldsomme stemningssvingninger, dårlige selvbilleder og måske selvdestruktiv adfærd. Men der er hjælp at hente.

Borderlinenetværket har etableret et forum for pårørende – i regi af . Normalt stresset i en periode. Psykoedukation for pårørende til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur. Hvordan forstår vi Borderline ?

Og KAN vi komme til at forstå en Borderliners tanker ? Vigtigt er det i hvert fald at vide hvordan vi som pårørende , bedst muligt tackler en hverdag sammen med dem, der lider af denne sygdom. Jeg som Borderliner lever meget i min egen virkelighed. Mig og min kæreste fandt sammen for et års tid siden, hvor jeg ikke vidste noget om hans borderline. Det var først noget han åbnede op omkring da han sagde han ikke havde det godt. Vidste på ingen måde noget om borderline , andet end at det var en personlighedsforstyrrelse.

Jeg kan herfra som pårørende sige at det ikke er sjovt med en der har borderline eller anden psykisk sygdom og jeg bliver faktisk lidt harm når folk gerne vil dignostisere andre, for psykisk. Vi havde det rigtig godt . Jeg kunne godt tænke mig at vide noget om hvordan man forholder sig til personer med personlighedesforstyrrelse, specielt borderline , hvis man er pårørende ? Beslutningen er kommet af bla. Tidligere akut psykiatrivisitation, pårørende , psykisk. Professionel hjælp ó Rådgivning ó Viden, oplysning og undervisning ó Terapi ó Medicin ó Gruppeforløb m ligestillede . Vi er sikker mange i samme bå jeg tænker pårørende til Borderliner og det gør også ondt at være pårørende.

Jeg har aldrig talt med ligestillet om min kæreste eller hendes diagnose og jeg kunne godt bruge at hører fra alle på denne tråd om . Foreningen er en interesseorganisation for pårørende til mennesker med autisme og asperger syndrom. På hjemmesiden er adgang til information om borderline og foreningens nyhedsbrev. Foreningen arbejder for at sikre hjælp og støtte til pårørende og andre der berøres af selvmord.

Pårørende til en psykisk syg: Bitten Laubjerg var som mor til Anne i mange år pårørende til en psykisk syg datter. Først til allersidst, da det var for sent, fik Bitten Laubjerg hjælp til at forstå, hvad der var i vejen med hendes datter, Anne. Jeg skriver fordi jeg igennem mdr. Arbejder selv indenfor psykiatrien og.

Ved hjælp af forskellige værktøjer, hjælper jeg dig undervejs i forløbet med at indlære nye tankemønstre og lære at opfatte dig selv på en ny og mere positiv måde så du er bedre rustet til at fungere i dine omgivelser. Er du pårørende til en emotionelt ustabil personlighedsforstyrrelse giver det god mening at få professionel . Lev Uden Vold er en national enhe der tilbyder anonym hjælp og rådgivning til både voldsudsatte, voldsudøvere, deres pårørende og fagpersoner om vold i nære relationer. Jeg vil spøger jer, om der findes nogle muligheder for hjælp for pårørende. Er der et sted man kan få hjælp , til at løse problemerne.

Lære om hvordan man takler, omgås en syg person. Jeg har virkelig brug for hjælp , da jeg ønsker at være der 1 for hende. Det skal siges, at jeg ellers er en MEGET stærk person. Min veninde og jeg lider begge af Borderline. Vi er kommet langt i vores behandling og er nået der til hvor vi gerne vil hjælpe andre med Borderline.

Vi er derfor igang med en hjemmeside som har Borderline i Fokus. Der er fakta om sygdommen og behandlinger, hjælp til pårørende , hjælp -til-selvhjælp og . Jacob Sander Hansen, psykolog fra Psykiatrisk Center Glostrup fortæller om behandlingen af borderline , og hvad kan man gøre i forhold til de pårørende.