Blomster ophæng diy

For få år siden kunne mine planter tælles på én hån men på det seneste er samlingen vokset, og jeg tror snart, jeg kan melde mig ind i Anonyme Plantesamlere. Derfor synes jeg, at det er noget så smart at hænge sine planter op i loftet, når vindueskarme og overflader er ved at være fyldt. Du skal bruge: Snor, krog til ophæng , 8-tal link eller anden ring, tape, saks og potte med plante (og underskål!).

Tape linket fast til et bor så du nemt . Sådan gør du: Hæng en stang op over dit bord. Køb eller lav ophæng i snor til dine krukker, og hæng dem op i stangen.

Brug messingkæder, og fæstn dem i loftet. Vælg planter med lange grene, og vikl dem rundt om stangen, så den bliver skjult af planter. Brug helst planter, der ikke kræver for meget vand. Når først man kan den basale knude, er der ingen grund til at man følger min guide.

Så kan man bare ”freestyle” derud af og selv tilpasse sit ophæng , forskellige størrelser og former af potteplanter. Denne DIY passer til de fleste almindeling størrelse potteskjulere. Ps: jeg glemte at sætte underskålene i på . See more ideas about Creative, Deko and Antique books.

I videoen viser Lise hvordan du nemt, billigt og enkelt kan binde et blomsterophæng.

Arghmen altså, jeg er simpelthen nødt til at dele der her med Jer – jeg har lavet min allerførste – og måske allersidste – DIY. De der megafede planteophæng – dem, som på alle boligmesser det seneste halve år, har fyldt mere end HAY og Kay Bojesen til sammen – dem kan man sgu lave selv. Jeg er kæmpe fan af planter og KÆMPE fan af gode løsninger! Så derfor får I lige en lille DIY -guide til, hvordan du skide nemt og enkelt kan binde dit eget blomsterophæng ! Jeg har forsøgt at forklare det skriftligt – men jeg har OGSÅ lavet en video, hvis det så er nemmere at forstå!

Det kræver blot snor og saks og du kan sagtens videreudvikle på denne enkle teknik. Lav dit eget planteophæng. Husk at De kan udnytte de vertikale flader i Deres have eller på altanen, for, som Anna siger, man kan. Hos Søstrene Grene finder du inspiration til kreative projekter for både voksne og børn.

Anna drømmer sig tilbage til barndommen, hvor hun som lille pige kunne bruge timevis på cirkeltegninger. I dag viser hun, hvordan søstrenes spiraltegnesæt kan pynte på små ophæng. Alle varer kan fås hos Søstrene Grene. På en tur til stranden har Anna fundet fine strandsten. Se med i videoen, hvori Anna viser, hvordan De.

Men er jeg den eneste der ønsker mig en lille jungle-afdeling i lejligheden? Jeg er helt vild med at få mere grønt in især nu hvor . Og indlægget før beskriver jeg hvordan du kan lave et ophæng til potter bare med knuder, så bliver det ikke nemmere 😉 Og så så jeg i øvrigt nogle fine hænge . Ud af denne inspirerende dag kom disse blomster og et ophæng , som jeg er ved at færdiggøre herhjemme.

De er super nemme og lave! Det er et rigtig hyggeprojekt og du skal kun bruge få ting. Jeg har lavet en skabelon til blomsterne og bladene, som du med fordel kan printe ud og bruge, men du kan . Fjern pærer og fatninger og lim urtepotter i med montagelim. Hækl, sy og strik DIY home decor Ophæng Knytte. Klip stykker hampsnor á 3cm.

Træk snorene igennem en nøglering og bind en knude øverst, så der bliver lige lange snore at arbejde med.